Screen House Oy

Screen House Oy on Suomen johtava teolliseen painamiseen ja muovi- ja eristekalvojen sekä sähköisten yhdistelmärakenteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme kalvokytkimiä, näppäinkalvoja, laite- ja logokilpiä sekä eristeitä. Tuotteitamme voi nähdä mitä erilaisemmissa ympäristöissä sisällä ja ulkona. Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. tehokkaat seripaino- ja stanssausmenetelmät, arkilta rullalle ja rullalta rullalle valmistusmenetelmät. Lisäksi tarjoamme mm. laserleikkausta ja laserkaiverrusta sekä laminointipalveluita. Asiakaspalvelumme kattaa kaikki yhteistyökumppanuuden osa-alueet aina suunnittelusta logistiikkaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Industrial design suunnittelupalvelut

Suunnittelemme yhdessä

Suunnittelemme ja valmistamme mallit, valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa tuotannon sekä varasto- ja logistiset ratkaisut parhaiten sopiviksi. Useimmat asiakkaamme ovatkin ottaneet meidät yhteistyökumppanikseen, joka toimii tuotekehityksen apuna ja toimittaa joustavasti sekä isompia että pienempiä sarjoja ja tarvittaessa useita versioita.

Ammattitaitoinen, joustava, nopea toimija

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella ja myös Suomen lähialueilla. Yhdistävänä tekijänä asiakkaillamme on tyypillisesti tiukat laatuvaatimukset sekä tarve ammattitaitoiselle, joustavalle ja nopealle toimittajalle. Selvitämme, suunnitellemme ja ratkaisemme asiakkaillemme päivittäin haasteellisia tuotevaatimuksia.

screen printed