Erikoistunut teollisuuden tarpeisiin

Olemme ylpeitä tarjotessamme laadukkaita ja innovatiivisia ratkaisuja kaikkiin painotuotteidesi tarpeisiin. Vuosien kokemus alalla ja vahva sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.

Screen House Oy

Screen House Oy on vuonna 1992 perustettu arvostettu seripainotalo, joka on erikoistunut toimittamaan monipuolisesti erilaisia erikoistuotteita teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen perustivat alun perin neljä osakasta, jotka ovat luoneet vahvan pohjan yrityksen menestykselle.
Vuonna 2019 uutena omistajana aloitti Tommi Hiimos. Tämä muutos on vahvistanut yrityksen asemaa ja mahdollistanut uusia mahdollisuuksia kasvulle ja kehitykselle.
Meillä on laaja osaaminen ja kokemus teolliseen painamiseen, muovi- ja eristekalvojen sekä sähköisten yhdistelmärakenteiden valmistamiseen. Erikoisosaamiseemme kuuluu tehokkaat seripaino, silkkipaino- ja stanssausmenetelmät sekä arkilta rullalle ja rullalta rullalle valmistusmenetelmät. Tarjoamme myös monipuolisia lisäpalveluita, kuten laserleikkaus-, laserkaiverrus- ja laminointipalveluita.

Vahvasti kotimainen

Laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme, joka sijaitsee Turussa. Toimintamme keskittyy asiakaslähtöisyyteen ja laadukkaiden tuotteiden toimitusvarmuuteen. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset tarjoamalla luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.
Meidän vahvuutemme on tiimi, joka koostuu kokeneista ammattilaisista. Asiakaskeskeisyys ja sitoutuminen laatuun ovat ohjanneet meitä läpi vuosien, ja tästä syystä voitte luottaa, että jokainen valmistamamme tuote on huolellisesti suunniteltu ja viimeistelty asiakkaan tarpeisiin.
Screen House Oy jatkaa vahvasti eteenpäin, sitoutuneena tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ja ammattitaitoista palvelua asiakkaillemme. Olemme ylpeitä menneistä saavutuksistamme ja innostuneita tulevista mahdollisuuksista kehittää liiketoimintaamme entistä paremmaksi.

Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme

Miksi valita meidät silkkipainopalvelujesi toteuttajaksi?

laatu ikoni
Laatu edellä
Panostamme tinkimättömästi tulosten laatuun, jotta jokainen projekti ylittää odotuksesi.
ratkaisut ikoni
Räätälöidyt ratkaisut
Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on omat tarpeensa, joten tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.
luotettavuus ikoni
Luotettavuus ja nopeus
Tiedämme aikataulun tärkeyden, joten pidämme kiinni lupauksistamme ja toimitamme tilauksesi sovitussa ajassa.
Kokemuksemme ja intohimomme silkkipainotöitä kohtaan tekevät meistä ylivoimaisen valinnan kaikille, jotka etsivät laadukkaita ja kestäviä painotuotteita. Olitpa sitten pieni yritys tai suuri organisaatio, anna meidän auttaa!
Suunnitteluvaiheessa valitsemme huolella yhdessä kanssanne parhaiten sopivat tuotannon sekä varasto- ja logistiset ratkaisut Turun tehtaaltamme. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja.
Olemme ylpeitä siitä, että olemme arvostettu yhteistyökumppani asiakkaillemme tuotekehityksen ja valmistuksen haasteissa. Jo prototyyppi- ja suunnitteluvaiheesta alkaen olemme rinnallanne, tarjoten asiantuntemustamme ja tukea.
screenhouse täytekuva
Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja tästä syystä olemme vahvasti sitoutuneet joustavuuteen, laatuun ja toimitusvarmuuteen.
Asiakkaamme ovat meille arvokkaita kumppaneita, ja monet heistä ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi yhteistyökumppanikseen. Olemme apuna tuotekehityksessä ja toimitamme joustavasti niin suuria kuin pienempiäkin sarjoja.
Valitsemalla meidät kumppaniksenne voitte odottaa kilpailukykyisiä ratkaisuja ja kokonaisvaltaista tukea aina ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Joko kiinnostuit?