Screen House Oy

Screen House Oy on Suomen johtava teolliseen painamiseen ja muovi- ja eristekalvojen sekä sähköisten yhdistelmärakenteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. tehokkaat seripaino- ja stanssausmenetelmät, arkilta rullalle ja rullalta rullalle valmistusmenetelmät. Lisäksi tarjoamme mm. laser leikkausta ja laser kaiverrusta ja slittaus, sekä laminointi palveluita.

Suunnittelemme yhdessä

 

Suunnittelemme ja valmistamme mallit, valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa tuotannon sekä varasto- ja logistiset ratkaisut parhaiten sopiviksi. Useimmat asiakkaamme ovatkin ottaneet meidät yhteistyökump-panikseen, joka toimii tuotekehityksen apuna ja toimittaa joustavasti sekä isompia että pienempiä sarjoja ja tarvittaessa useita versioita.

Ammattitaitoinen, joustava, nopea toimija.

 

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella ja myös Suomen lähialueilla. Yhdistävänä tekijänä asiakkaillamme on tyypillisesti tiukat laatuvaatimukset sekä tarve ammattitaitoiselle, joustavalle ja nopealle toimittajalle. Selvitämme, suunnitellemme ja ratkaisemme asiakkaillemme päivittäin haasteellisia tuotevaatimuksia.