Haussa koneoperaattori/tuotantotyöntekijä.

Screen House Oy etsii reipasta tehdastyöntekijää!

Screen House Oy on Suomen johtava teolliseen painamiseen ja muovi- ja eristekalvojen sekä sähköisten yhdistelmärakenteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Yhtiö on tunnettu tehokkaista seripaino- ja stanssausmenetelmistään sekä arkilta rullalle ja rullalta rullalle valmistusmenetelmistään. Screen House suunnittelee ja valmistaa teollisia painotuotteita ammattitaidolla ja tiukkojen laatukriteerien mukaisesti, aina asiakkaan tarpeiden mukaan – suunnittelusta lopulliseen tuotteeseen saakka.

Työn kuvaus:

Leikkuu- ja laminointityöntekijän työtehtäviin kuuluvat teolliset rullalta rullalle leikkuu ja laminointitehtävät. Työ on konetyötä. Näiden työtehtävien lisäksi työntekijä ajoittain osallistuu muihin avustaviin tehtäviin kuten laserkoneiden valvontaan ja pakkaus yms. tehtäviin. Kaikki tehtävät sisältävät työohjeiden noudattamista ja laadun valvontaa. Työ ei varsinaisesti ole fyysisesti rasittavaa mutta sisältää jonkin verran rullien nostelua. Työ soveltuu hyvin nuorelle aikuiselle.

Työpaikka sijaitsee Screen House Oy:n tuotantotiloissa osoitteessa Unkarinkatu 15, Turku. Työtä tehdään päivä- ja iltavuorossa.

Tarjoamme:

Valitulle henkilölle tarjoamme työtä, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Screen House Oy tarjoaa myös hyvähenkisen työyhteisön, jossa vaihtuvuus on aina ollut minimaalista. Ammattimainen tiimi ympärilläsi tukee ja auttaa aina tiukan paikan tullen. Lisäksi työsuhde-etuihin kuuluvat mm. liikuntakortti, työterveyspalvelut.

Odotamme:

Haemme motivoitunutta ja sitoutunutta henkilöä, joka ei pelkää tarttua työhön ja osaa toimia tiimissä. Sopiva hakija sietää ajoittaista painetta ja nauttii uusien asioiden oppimisesta. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä työtä niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Tehtävässä menestyy osaaja, jolla on kyky noudattaa kirjallisia työohjeita ja taito pitää vastuullisesti yllä virheetöntä laatua. Koulutustaustaa ei vaadita.

Yhteystiedot:

Lisätietoja avoimesta työpaikasta ja vastauksia kysymyksiin antaa Tommi Hiimos. Voit myös toimittaa CV:n sähköpostilla.

Tommi Hiimos, +358 40 552 4590, Tommi.hiimos@screenhouse.fi