Akkujen avulla toimintavarmuutta työmaavalaistukseen 

Työmailla tarvitaan toimivaa ja luotettavaa valaistusta olosuhteista riippumatta. Huolettomaan valaistukseen ratkaisu löytyy TSR | Elsiten valmistamista MBerg -työmaavalaisimista. Ne ovat kestäviä ja vähän karumpiinkin olosuhteisiin sopivia valonlähteitä, joissa Screen House Oy on mukana omalla osaamisellaan. Valaisimissa nimittäin käytetään Screen Housen valmistamia akkujen lämpökalvoja ja näin voidaan taata valaisimien toiminta myös pakkasten yllättäessä.

MBerg -työmaavalaisimien tarina alkaa vuodesta 2011, kun rakennusalan ammattilaisten toiveet kiteytettiin yhdeksi loistokkaaksi tuotekehitysideaksi. Valaisimiin kaivattiin myös toimintavarmuutta sähkökatkosten ajaksi, säällä kuin säällä. Ajatuksena oli siis suunnitella käytännöllinen ja kestävä eli sanalla sanoen paras lamppu työmaille. Näin myös tapahtui, ja nykyään idea on kasvanut kokonaiseksi valaisinsarjaksi, josta löytyy ratkaisu jokaiselle työmaalle.

Huoletonta valaistusta

MBerg -työmaavalaisin

Akkuvarmennetut MBerg -työmaavalaisimet toimivat myös sähkökatkoksen yllättäessä. Valaisimissa olevan litium-akun lataaminen pakkasella on kuitenkin riskitekijä, sillä siitä voi aiheutua oikosulku. Tässä kohtaa Screen House Oy:n valmistama lämpökalvo on pieni, mutta sitäkin tärkeämpi elementti valaisimien toimintavarmuuden turvaamisessa.

“Mikäli sähköä ei ole saatavilla, valaisimet toimivat litium-akun voimalla. Akun turvallinen toiminta ääriolosuhteissa voidaan varmistaa lämpökalvon avulla” tiivistää TRS | Elsiten markkinointipäällikkö Kati van Heerden lämpökalvojen käytön hyötyjä ja kiittelee samalla mutkatonta yhteistyötä Screen Housen kanssa.

Ohut ja joustava lämpökalvo

Lämpökalvot valmistetaan joustaville ja itsekiinnittyville materiaaleille. Ratkaisu on ohut ja vie erittäin vähän tilaa. Niiden tehontarve on pieni ja kalvo voidaan liimata myös kaareville pinnoille. Screen Housen lämpökalvoja on mahdollista käyttää mitä erilaisimmissa ratkaisuissa, sillä kalvot suunnitellaan aina jokaisen tuotteen vaatimusten mukaisesti.

Mikäli siis tuotteesi kaipaa pientä lämpöä, ole meihin yhteydessä ja tehdään paras ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne! Soita +358 2 273 9500.

Työmaiden valaistusasioissa auttaa TSR | Elsite, www.tsr-elsite.fi.