IMD- ja IML-kalvot

IMD- ja IML-kalvot ovat innovatiivisia menetelmiä, joiden avulla voidaan liittää grafiikkaa ja kuvioita myös geometrisesti monimutkaisiin muovituotteisiin.

Grafiikkaa ja kestävyyttä geometrisiin muovituotteisiin

IMD- ja IML-kalvot ovat innovatiivisia menetelmiä, joiden avulla voidaan liittää grafiikkaa ja kuvioita myös geometrisesti monimutkaisiin muovituotteisiin. IMD (In-mould decoration) ja IML (In-mould labeling) ovat menetelmiä, joissa seripainettu kalvo kiinnitetään ruiskupuristettuun muovituotteeseen sen valmistuksen yhteydessä.
Tämä mahdollistaa graafisen elementin integroimisen muovituotteeseen saumattomasti ilman tarvetta erillisille etiketeille tai painokuville.
IMD- ja IML-kalvojen avulla voidaan luoda muovituotteisiin monipuolisia grafiikka- ja kuviointiratkaisuja sekä lisätä esimerkiksi kovapinnoitettuja pintoja linsseineen.
Koska kalvon väri painetaan läpinäkyvän kalvon sisäpinnalle, se jää kalvopinnan alle suojattuna, mikä takaa erinomaisen mekaanisen ja kemiallisen kestävyyden lopputuotteelle. Näin grafiikka ja kuvioinnit säilyvät kauniina ja vahvoina pitkäaikaisessa käytössä.
IMD- ja IML-kalvot täytekuva

Ainutlaatuisia ja tyylikkäitä muovituotteita

Screen House toimii yhteistyössä ruiskupuristettuja muovituotteita tarjoavien yritysten kanssa tarjotakseen asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia tuotteidensa valmistukseen. Meiltä saat laadukkaita IMD- ja IML-kalvoja sekä teknistä osaamista, jotta voimme yhdessä asiakkaidemme kanssa toteuttaa ainutlaatuisia ja tyylikkäitä muovituotteita.

Ota yhteyttä Muut tuotteemme