Eristelevyt, -kalvot ja suojaukset

Laadukkaat ratkaisut elektronisten laitteiden suojaamiseen.

Laaja valikoima eristystuotteita eri tarpeisiin

Elektronisten laitteiden komponenttien suojauksella ja liimauksella on entistä suurempi merkitys, kun laitteet pienenevät ja teknologia kehittyy.
Me tarjoamme eristelevyjä, -kalvoja ja suojatuotteita, jotka auttavat eliminoimaan haitallisia häiriöitä ja estävät sähköistä läpilyöntiä. Stanssaus- ja konvertointikoneidemme avulla voimme leikata suoja- ja eristekalvot täsmällisesti ja laadukkaasti.
erikoislevyt täytekuva
Esimerkkejä valmistamistamme muotoonleikatuista tuotteista, jotka valmistetaan kumista, foliosta tai muovista ovat mm:
Kosketussuojat ikoni
Kosketussuojat
Suojakalvot, jotka estävät tahattomia kosketuksia komponentteihin tai liitoksiin, mikä lisää laitteen turvallisuutta ja toimintavarmuutta.
Kumi- ja vaahtomuovityynyt ikoni
Kumi- ja vaahtomuovityynyt
Pehmeät ja iskua vaimentavat tyynyt, jotka suojaavat herkkiä elektronisia osia iskuilta ja tärähdyksiltä. Tyypillinen esimerkki tällaisesta ovat poron -materiaalista valmistetut pehmikkeet akun tärinänvaimennusta varten.
Eristelevyt ikoni
Eristelevyt
Eristelevyt sähkölaitteiden suojaamiseen. Materiaalit ja niiden paksuudet valitaan asiakkaan tarpeen mukaan.
Prikat ikoni
Prikat
Käytännölliset ja tarkasti muotoon leikatut prikat erilaisiin kiinnitystarpeisiin.
Eristekalvot ikoni
Eristekalvot
Laadukkaat eristekalvot, jotka suojaavat elektronisia komponentteja kosteudelta, pölyltä ja muilta ympäristövaikutuksilta.
Tiivisteet ikoni
Tiivisteet
Tarkasti valmistetut tiivisteet, jotka estävät vuodot ja tarjoavat suojan kosteutta ja muita ulkoisia tekijöitä vastaan.

Käyttökohteita on lukuisia

Suurin osa toimittamistamme eristekalvoista ja -levyistä menee elektroniikkateollisuuden käyttöön. Kun elektronisten laitteiden koko pienenee jatkuvasti, eristystuotteiden merkitys kasvaa entisestään, sillä komponenttien suojaaminen ja oikea eristys ovat elintärkeitä laitteen toiminnan ja kestävyyden kannalta.
Asiakkaamme ovat oman elektroniikkansa parhaita asiantuntijoita, ja he tuntevat tarkasti tarpeensa eristystuotteiden suhteen. Me Screen Housella olemme valmiita auttamaan ja tarjoamaan parhaat suojausratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Valmistamme mittatilaustyönä erilaisia eristys- ja suojatuotteita, joten voit luottaa siihen, että saat juuri sellaiset tuotteet, joita tarvitset.

Joko kiinnostuit?

eristystuote kuva