Monipuolinen
teollisuuden kumppani ja tuotekehityksen tuki

Monipuolinen teollisuuden kumppani ja tuotekehityksen tuki

Suunnittelemme ja valmistamme teolliset painotuotteet, muovi- ja eristekalvot sekä sähköiset yhdistelmärakenteet kaikille teollisuuden aloille.

Joustava kumppani

Nopea ja avulias

Ratkaisukeskeinen

Suunnitellaan yhdessä

Screen House Oy on monipuolinen teollisuuden ja tuotekehityksen kumppani.
Valmistamme teolliset painotuotteet, muovi- ja eristekalvot sekä sähköiset yhdistelmärakenteet kaikille teollisuuden aloille.

Olemme usein asiakkaidemme tukena jo prototyyppi- ja suunnitteluvaiheesta asti. Meidät tunnetaan erityisesti joustavuudesta, laadusta ja toimitusvarmuudesta. Kaikki työ valmistamiimme tuotteisiin liittyen tehdään Turun tehtaallamme.

Suunnittelemme ja valmistamme mallit, valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa tuotannon sekä varasto- ja logistiset ratkaisut parhaiten sopiviksi. Useimmat asiakkaamme ovatkin ottaneet meidät yhteistyökumppanikseen, joka toimii tuotekehityksen apuna ja toimittaa joustavasti sekä isompia että pienempiä sarjoja ja tarvittaessa useita versioita.

narvi-logo
sini
teleste

Toimivat ratkaisut mm.

Kalvokytkimet, ohjain- ja näppäinpaneelit

Kalvokytkimet, ohjain- ja näppäinpaneelit ovat nykyaikainen ja kestävä ratkaisu monenlaisiin kohteisiin ja ympäristöihin. Kalvokytkinteknologia on luotettava käyttöliittymäratkaisu, jolla on monia eri käyttösovellutuksia.

Muotoonleikatut teipit

Muotoonleikatut teipit tuovat helppoutta mitä erillaisimpiin asennuksiin. Resepti pitävään kiinnitykseen on juuri oikean teipin valinnassa.

Logokilvet ja bränditarrat

Logokilvet ja bränditarrat viimeistelevät tuotteen visuaalisen ilmeen. Liimapinnalla varustettu logokilpi on helppo käyttää ja toimii kuin tarra. Tuotteet toimitetaan tarpeesta ja käyttötavasta riippuen joko arkkina tai rullana. Taustaliima valitaan käyttökohteen mukaan.

4.5/5

Joustavuus ja ratkaisun laatu. Ylipäätänsä se asiakkaan huomioon ottaminen on korkealla tasolla. Oli se sit ongelma tai joku muu juttu, niin niihin tartutaan heti. Sieltä löytyy sellaista asiakaslähtöisyyttä mitä kaikki toitottaa, mutta hyvin harva toteuttaa.

Petrus Gottberg, Labmaster

4/5

Kyllä mä nyt oikeastaan sanoisin, että he ovat hyvin yhteistyöhaluisia,
ajan hermolla ja sitten kun se lopputulos on tehty, niin se on laadullisesti niin hyvä,
kuin se on alun perinkin, oli ideoitu. Se laatu on sellainen ruusun paikka.

Matti Tarvainen, Hedengren

TommiHiimos

TOMMI HIIMOS

Myynti ja markkinointi | Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä alta ja aloitetaan valmistus!

cropped-Screen_house_logo_valkoinen-1.png

Unkarinkatu 15, 20750 Turku |  Y-tunnus: 1997095-5