banneri

Painopalvelut teollisuuteen

Panostamme tinkimättömästi tulosten laatuun, jotta jokainen projekti ylittää odotuksesi.

Teollisuuden painopalvelut

Seripaino, silkkipaino- ja stanssausmenetelmät, sekä arkilta rullalle ja rullalta rullalle valmistusmenetelmiä ovat tehokkaita tapoja valmistaa monenlaisia tuotteita ja materiaaleja.
Silkkipaino: Silkkipaino on menetelmä, jossa väriä siirretään painettavalle pinnalle käyttämällä kuvioitua silkki- tai nylonkangasta, jota kutsutaan serigrafiaksi. Silkkipaino on siis arvostettu ja hyödyllinen menetelmä, joka on edelleen käytössä monissa teollisuuden sovelluksissa, tuoden tuotteisiin korkealaatuisia ja esteettisiä kuvioita sekä monipuolisia käyttömahdollisuuksia.
Laserleikkaus: Laserleikkaus on tarkka ja tehokas tapa leikata erilaisia materiaaleja erityisiin muotoihin ja kokoihin. Tätä palvelua voidaan tarjota teollisissa sovelluksissa esimerkiksi tarkkuuskomponenttien valmistuksessa.
Stanssaus: Stanssaus on menetelmä, jossa materiaali leikataan tiettyihin muotoihin tai kuvioihin käyttämällä stanssityökaluja ja puristusta. Tämä menetelmä mahdollistaa automatisoinnin ja erittäin kustannustehokkaan valmistuksen suurissa tuotantoerissä.
Kaiverrus: Tarjoamme korkealaatuisia kaiverruspalveluita, mm. kulutusta kestäviä laitekilpiä, jotka valmistetaan kaksivärisestä akryylista.
Niitä käytetään usein laitteiden käyttöpaneelien, informaatiopaneelien, opasteiden, kylttien ja muiden vastaavien tuotteiden valmistuksessa. Laadukas kaiverrus antaa tuotteille ammattimaisen ja tyylikkään viimeistelyn.

Valmistamamme tuotteet, kuten teolliset painotuotteet, muovi- ja eristekalvot sekä sähköiset yhdistelmärakenteet, voidaan tarjota useille eri toimialoille.

Suunnittelupalvelut

Kalvokytkinsuunnittelu: Kalvokytkimiä käytetään usein elektronisissa laitteissa, kuten ohjauspaneeleissa ja näppäimistöissä. Autamme asiakkaitamme kalvokytkimien teknisessä suunnittelussa sekä tarvittaessa teknisten kuvien piirtämisessä.
Tekninen suunnittelu: Tekninen suunnittelu, kuten teknisten piirustusten laatiminen, on keskeinen osa monia insinööri- ja valmistusprojekteja. Autamme asiakkaitamme teknisessä suunnittelussa, tuotannollisuuden optimoinnissa sekä tarvittaessa teknisten kuvien piirtämisessä.

Valmistuspalvelu

Valmistusvaiheessa raaka-aineet ja komponentit muutetaan lopputuotteeksi.
Laadunvalvonta suoritetaan jokaisessa valmistusvaiheessa varmistaakseen, että tuotteet täyttävät laatuvaatimukset.

Prototyyppien- ja piensarjojen valmistuspalvelu

Prototyyppien ja piensarjojen valmistuspalvelut ovat keskeisiä vaiheita tuotekehityksessä. Prototyyppejä tarvitaan uuden tuotteen tai komponentin testaamiseen ennen suurempaa tuotantoon siirtymistä.
Prototyyppien- ja piensarjojen valmistuspalvelu sisältää:
  • Prototyyppien- ja piensarjojen valmistus
  • Materiaalien valitseminen yhdessä asiakkaan kanssa
  • Valmistustekniikan optimointipalvelut
  • Laadunvarmistus
  • Kustannusarvio ja aikataulu

Varasto- ja kotiinkutsupalvelu vakioasiakkaille

Yrityksen tarjoama varasto- ja kotiinkutsupalvelu vakioasiakkaille on toimintamalli, joka mahdollistaa monia etuja vakioasiakkaille, kuten nopean tilausprosessin, varastoinnin vaivattomuuden ja toimitusten luotettavuuden.
Lääke- ja laboratoriolaiteteollisuus ikoni
Lääketeollisuus
Me ymmärrämme syvällisesti, mitä merkitsee tarjota tuotteita lääketeollisuudelle. Kiinnitämme jo suunnittelun alkuvaiheessa erityistä huomiota useisiin keskeisiin näkökohtiin. Näitä ovat mm. laatu, luotettavuus, kestävyys, materiaalilaadut sekä jäljitettävyys.
Painettua elektroniikkaa mahdollistaa uusia innovaatioita ja parannuksia lääketieteen alalla.
Esimerkiksi diagnostiset laitteet hyötyvät painetusta elektroniikasta. Lisäksi lääketieteelliset anturit ja sesorit voivat hyödyntää painettua elektroniikkaa kompaktien ja tehokkaiden mittalaitteiden luomiseen.
 Elektroniikka- ja sähkölaiteteollisuus ikoni
Elektroniikkateollisuus
Teolliset painotuotteet ja sähköiset yhdistelmärakenteet ovat keskeisiä elektroniikkatuotteiden valmistuksessa, kuten piirilevyjen, näyttöjen ja muiden elektronisten komponenttien yhteydessä.
1.Silkkipainettujen komponenttien merkinnät: Tarjoamme tarkkoja ja kestäviä silkkipainotöitä elektroniikkalaitteiden komponenteille, kuten piirilevyille, näytöille, painikkeille ja kytkimille. Merkinnät sisältävät esimerkiksi tuotenumerot, logoja, ohjeita ja muita tarpeellisia tietoja, jotka helpottavat tuotteiden tunnistettavuutta ja seurantaa.
Autoteollisuus ikoni
Autoteollisuus
Teolliset painotuotteet ovat olennainen osa autoteollisuutta, ja ne tarjoavat monia tapoja parantaa auton toimivuutta, visuaalista ilmettä, turvallisuutta ja brändin tunnistettavuutta.
Kalvokytkimet, joita kutsutaan myös kalvopainikkeiksi tai membranenäppäimiksi, ovat pieniä elektronisia kytkimiä, joita käytetään usein autoteollisuudessa erilaisiin sovelluksiin. Näitä kytkimiä voidaan käyttää esimerkiksi auton ohjauspaneelissa, mittaristossa tai muiden toimintojen hallinnassa. Kalvokytkimet ovat suosittuja niiden ohuuden, kestävyyden ja luotettavuuden vuoksi.
Puolustusvälineteollisuus ikoni
Puolustusvälineteollisuus
Teolliset painotuotteet ja muottonleikatut erikoisteipit sekä tarratuotteet ovat tärkeitä myös sotilaallisen teollisuuden alalla, ja ne voivat tarjota monia ratkaisuja ja etuja erilaisiin sotilaallisiin sovelluksiin.
Kommunikaatio- ja ohjausjärjestelmät: Teolliset painotuotteet voivat olla osa sotilaallisten kommunikaatio- ja ohjausjärjestelmien käyttöliittymiä, kuten painikkeita, näyttöjä ja merkintöjä, jotka mahdollistavat tehokkaan viestinnän ja ohjauksen.
Rakennusteollisuus ikoni
Rakennusteollisuus
Teolliset painotuotteet ja muotoonleikatut liimat sekä tarrat ovat olennainen osa rakennusteollisuutta, ja ne tarjoavat monia mahdollisuuksia parantaa rakennusprojektien tehokkuutta, viestintää, turvallisuutta ja visuaalista ilmettä.
Opasteet ja merkinnät: Teolliset painotuotteet voivat luoda selkeitä ja havainnollisia opasteita ja merkintöjä rakennustyömailla. Näitä voivat olla esimerkiksi turvallisuusohjeet, poistumisreitit, työmaakartat ja varoitusmerkinnät.
Pakkausteollisuus / Erikoispakkaukset ikoni
Pakkausteollisuus
Teolliset painotuotteet ovat merkittäviä myös pakkausteollisuudessa, ja ne voivat tarjota monia tapoja parantaa pakkausten toiminnallisuutta, visuaalista houkuttelevuutta, brändäystä ja kuluttajakokemusta.
Tässä on joitakin esimerkkejä siitä, miten teollisia painotuotteita voidaan hyödyntää pakkausteollisuudessa:
Urheiluvälineteollisuus ikoni
Urheiluvälineteollisuus
Painettu elektroniikka voi tarjota korvaamatonta tietoa harjoittelun aikana, joka voidaan välittää valmentajille ja lääketieteen ammattilaisille elintärkeiden merkkien, parametrien ja indikaattoreiden analysointiin.
Samalla se mahdollistaa käyttäjien fyysisen tilan tarkan seurannan ja arvioinnin harjoituksen aikana. Painettu elektroniikka ei rajoitu pelkästään tähän, vaan sillä on myös muita sovellusalueita, kuten lämpö- ja paineanturit vaatteissa ja kengissä.