Näppäinkalvot ja ohjauspaneelit

Asiakkaidemme oman elektroniikan yhteyteen valmistettavat näppäinkalvot ja ohjauspaneelit suojaavat sähkötekniikkaa ja helpottavat laitteiden käyttöä.

Näppäinkalvo suojaa painikkeita ja ohjauselektroniikkaa lialta ja kosteudelta.

Käyttö- ja etupaneeleissa läpinäkyvän kalvon sisäpinnalle painetut värit ja symbolit ovat suojassa mekaaniselta ja kemialliselta rasitukselta, jolloin ne kestävät paremmin kulutusta kuin esimerkiksi maalaamalla tehdyt ohjauspaneelimerkinnät.

Näppäinkalvoon voidaan tehdä tarpeen mukaan myös erilaisia reikiä ja ikkunoita ohjauspaneelin näytöille, painikkeille, säätimille ja ledeille. Lisäksi kalvossa voi olla myös kohomuovattuja alueita.

Materiaalina laadukas polyesteri tai polykarbonaatti

Näppäinkalvot, käyttö- ja etupaneelit valmistetaan tavallisesti läpinäkyvästä polyesterista tai polykarbonaatista.

Kalvon pinta voi olla joko kiiltävä tai matta, riippuen tilanteesta ja käyttötarkoituksesta. Mattapintaisen näppäinkalvon tai ohjauspaneelin etuna on että se vähentää heijastumia. Kiiltävä pinta taas on tyylikäs ja pysyy hyvin puhtaana. Tarpeen mukaan myös näiden yhdistelmät ovat mahdollisia.

Kuva painetaan läpinäkyvän kalvon sisäpuolelle

Näppäinkalvot ja ohjauspaneelit valmistetaan läpinäkyvästä muovikalvosta. Kuva ja grafiikka painetaan transparentin kalvon sisäpuolelle, jossa se on suojassa mekaaniselta ja kemialliselta rasitukselta.

Tämän rakenteen ansiosta näppäinkalvojen, käyttö- ja etupaneelien käyttöikä on todella pitkä ja kuviot säilyvät niin kauan kuin kalvo pysyy ehjänä ja paikoillaan.

Täydellinen suunnitteluvapaus 

Näppäinkalvojen, käyttö- ja etupaneelien suunnittelussa on täydellinen suunnitteluvapaus. Rajana on oikeastaan vain painotekniikka.

Kalvossa voi olla halutunlaisia ikkunoita ja reikiä, se voi olla missä tahansa väreissä ja sinä voi olla myös kohomuovattuja alueita tarpeen mukaan. Metalliväreillä saadaan tarvittaessa aikaan myös kromimaista tuntua.

Helppo asentaa

Näppäinkalvot, käyttö- ja ohjauspaneelit valmistetaan tavallisesti itseliimautuviksi. Ne voidaan siis kiinnittää helposti suoraan haluttuun pintaan.

Tärkeimmät ominaisuudet pähkinänkuoressa

Ohessa näppäinkalvojen, käyttö- ja etupaneeleiden seitsemän hyvää ominaisuutta.

Ominaisuudet:

  1. ohut ja kevyt tarramainen kalvo
  2. kestää hyvin mekaanista rasitusta
  3. läpinäkyvät ja/tai moniväriset ikkunat mahdollisia.
  4. kohomuovaus, näppäin- ja logokuvioinnit mahdollisia
  5. pinta voi olla kiiltävä tai matta tai molempien yhdistelmä
  6. hyvä kemiallinen kestävyys
  7. helppo kiinnittää (itseliimautuva)

Miksi kalvot kannattaa hankkia meiltä?

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1992, joten tiedämme mitä teemme. Saamme toistuvasti kiitosta erityisesti joustavuudesta, laadusta ja toimitusvarmuudesta. Usein olemme asiakkaidemme tukena jo prototyyppi- ja suunnitteluvaiheesta asti. Kaikki työ toimittamiimme näppäinkalvoihin, käyttö- ja etupaneeleihin liittyen tehdään Suomessa.

Ota yhteyttä 

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä muuten vain. Täältä löydät ajantasaiset yhteystiedot »