Muotoonleikatut teipit

Muotoonleikatut teipit tuovat helppoutta mitä erillaisimpiin asennuksiin. Resepti pitävään kiinnitykseen on juuri oikean teipin valinnassa. Kun tiedämme vastaukset seuraaviin kysymyksiin, voimme valita juuri oikean teipin kuhunkin käyttökohteeseen:

• Mitkä materiaalipinnat pitää liittää toisiinsa?
• Millaisia olosuhteita kiinnityksen tulee kestää?
• Tulisiko teipin olla kirkas vai jotakin tiettyä väriä?
• Minkä muotoinen, paksuinen tai levyinen teipin tulee olla?

Tarjolla on lukuisia eri paksuisia teippivaihtoehtoja, erilaisilla liimalaaduilla. Kaikki myös voidaan leikata ja stanssata mihin tahansa tarvittavaan muotoon.

Muotoonleikatut teipit

Kaksipuoliselle teipille riittää käyttökohteita

Kaksipuolista teippiä käytetään kone- ja elektroniikkateollisuuden ohella myös lukuisilla muilla teollisuuden aloilla. Näitä ovat esimerkiksi huonekalu-, jalkine- ja vaateteollisuus sekä erilaiset asennukset.

Yksi kaksipuolisen teipin eduista, esimerkiksi tavanomaiseen ruuvikiinnitykseen tai liimaukseen verrattuna, on juuri kaksipuolisen teipin parempi soveltuvuus ahtaan paikan asennuksiin sekä asennuksen helppous. Teipillä voidaan korvata muita mekaanisia kiinnitystapoja. Hyvin usein kaksipuolinen teippi korvaa kokonaan esimerkiksi ompeleen, liimapinnan, ruuvin tai jopa hitsisauman.

Kaksipuolinen teippi on täydellinen vaihtoehto myös silloin kun on tarvetta ohuelle kiinnitystavalle. Tästä on usein kyse silloin kun kiinnitetään useita kerroksia tai materiaaleja päällekkäin.

Monipuoliset erikoisominaisuudet

Eri teippilaadut soveltuvat eri käyttökohteisiin ja olosuhteisiin. Tavanomainen lämmönsieto on esimerkiksi -40 – +100 astetta, mutta tarvittaessa löytyy teippejä järeämpäänkin käyttöön. Myös kosteudenkesto-ominaisuuksien tarve voi vaihdella eri käyttökohteissa ja näihinkin löytyy tarpeen mukaan eri vaihtoehtoja.

Miksi kaksipuoliset teipit kannattaa hankkia meiltä?

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1992, joten tiedämme mitä teemme. Saamme toistuvasti kiitosta erityisesti joustavuudesta, laadusta ja toimitusvarmuudesta. Usein olemme asiakkaidemme tukena jo prototyyppi- ja suunnitteluvaiheesta asti. Kaikki työ toimittamiimme teippeihin liittyen tehdään Suomessa.

Ota yhteyttä 

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä muuten vain. Täältä löydät ajantasaiset yhteystiedot »