Menetelmät

Screen House Oy on Suomen johtava teolliseen painamiseen ja muovi- ja eristekalvojen sekä sähköisten yhdistelmärakenteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. tehokkaat seripaino- ja stanssausmenetelmät, arkilta rullalle ja rullalta rullalle valmistusmenetelmät. Lisäksi tarjoamme mm. laserleikkaus-, laserkaiverrus- ja laminointipalveluita.

screen printing

Seripaino

 

Seripainokoneillamme onnistuu grafiikkapainatukset eri materiaaleille. Värivalikoima on kattava ja voimme myös tehdä asiakaskohtaisia värejä. Seripainolla voidaan myös painaa erikoisvärejä ja mm. sähköä johtavia värejä. Laitteistollamme onnistuvat projektit pienistä sarjoista massatuotantoon, tarkasti ja nopeasti.

Digitulostus

 

Digitaalinen tulostus on tarkoitettu prototyyppien ja pienten ja keskisuurien sarjojen valmistukseen. Digitulostus antaa uusia mahdollisuuksia grafiikan suunnitteluun, sillä värien lukumäärällä ei ole vaikutusta tuotteen hintaan, kuten on laita seripainotuotteissa. Erilaiset liukuvärit, väriefektit ja sävykuvat voidaan toteuttaa jopa 1440 x 1200 dpi:n resoluutiolla.

digital printing

Laserleikkaus laserleikkurilla

Laserleikkaus

 

Laserleikkauskoneemme soveltuvat muovikalvoille ja -levyille 10 mm:n paksuuteen asti, työalue on max. 1230 x 1330 mm ja mekaaninen tarkkuus 0,1 mm. Täydennettynä kamerakohdistusjärjestelmällä laser korvaa monessa tapauksessa stanssaustyökalut.

Stanssaus

 

Isompien määrien ja tuotantosarjojen stanssaukseen tarkoitetuilla koneilla leikataan muotoonsa pintakalvot, logokilvet, yksi- ja kaksipuoliset teipit, myös rullalta rullalle. Muototarkkuus +/- 0,10 mm. Pinta-, IMD/IML- ja eristekalvot kohomuovataan haluttuun muotoon erikoisvalmisteisilla työkaluilla, tarvittaessa lämpöä apuna käyttäen, jolloin muovattu osa pitää paremmin muotonsa.

stanssaus