Logokilvet

Itseliimautuva logokilpi on helppo käyttää ja toimii kuin tarra. Logokilvet toimitetaan tarpeesta ja käyttötavasta riippuen joko arkkina tai rullana, johon on valmiiksi liitetty tarkoitukseen sopiva kaksipuolinen teippi.

Etenkin suuremmissa erissä asiakkaan voi olla tarkoituksenmukaista käyttää logokilpien kiinnityksessä automaattiasennuslinjaa tai robottia, jolloin logotarrat toimitetaan yleensä rullana.

Oikein valittu kaksipuolinen teippi varmistaa, että logokilpi pysyy paikoillaan vaativissakin olosuhteissa, juuri siinä materiaalissa, johon se halutaan kiinnittää.

Kaikki värit ja muodot ovat mahdollisia 

Logokilpi voi olla minkä muotoinen, kokoinen tai värinen hyvänsä. Logokilvessä voidaan käyttää tehostevärejä, kuten peili- tai metallivärejä ja siinä voi olla joko kiilto- tai mattapinta.

Miksi logokilvet kannattaa hankkia meiltä?

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1992, joten tiedämme mitä teemme. Saamme toistuvasti kiitosta erityisesti joustavuudesta, laadusta ja toimitusvarmuudesta. Usein olemme asiakkaidemme tukena jo prototyyppi- ja suunnitteluvaiheesta asti. Kaikki työ toimittamiimme logokilpiin liittyen tehdään Suomessa.

Ota yhteyttä 

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä muuten vain. Täältä löydät ajantasaiset yhteystiedot »