Kalvokytkimet, ohjain- ja näppäinpaneelit

Kalvokytkimet, ohjain- ja näppäinpaneelit ovat nykyaikainen ja kestävä ratkaisu monenlaisiin kohteisiin ja ympäristöihin. Kalvokytkinteknologia on luotettava käyttöliittymäratkaisu, jolla on monia eri käyttösovellutuksia. Umpinainen rakenne suojaa painikkeita ja ohjauselektroniikkaa lialta, kosteudelta, lämpötilan vaihteluilta ja kemikaaleilta. Paneelit voidaan tarvittaessa päällystää myös antimikrobisella kalvolla.

Näppäimet voidaan kohomuovata lämmön avulla. Kalvon alle sijoitetaan pienet metallijouset, joiden kimmoisuudella voidaan säätää näppäimen herkkyyttä. Jousen jäykkyys vaikuttaa voimaan, jota tarvitaan näppäimen painamiseen.

Kuviot kestävät hankausta ja kulutusta

Kalvokytkintekniikalla valmistetuissa ohjaimissa painikkeiden kuviot ja symbolit kestävät todella hyvin kulutusta. Tämä johtuu siitä, että kaikki kuviot ja värit painetaan kalvon sisäpinnalle, jossa ne ovat lähes täysin suojassa mekaaniselta kulutukselta. Lisäksi kalvomateriaaliksi voidaan valita erikoiskäsitelty polyesterikalvo. Tällaiset kalvot kestävät UV-valoa ja kemikaaleja hyvin.

Kalvokytkimet ovat korvanneet mekaaniset kytkimet lähes kaikkialla

Kalvokytkimeen voidaan lisätä liimapinta ja se vie todella vähän tilaa, jolloin kalvokytkimien suunnittelussa on huomattava suunnitteluvapaus, koska rajoittavia tekijöitä on vähän.

Kalvokytkinten etuja ovat:

  1. Pieni tilantarve
  2. Pitkä käyttöikä
  3. Roiske ja pölysuojaus
  4. Suunnitteluvapaus
  5. Kemiallinen ja UV-kestävyys
  6. Asentamisen helppous (itsekiinnittyvä)
  7. Tarvittaessa ESD/EMC/EMI-suojattu rakenne

Narvi ohjainpaneeli

Miksi kalvokytkimet kannattaa hankkia meiltä?

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1992, joten tiedämme mitä teemme. Saamme toistuvasti kiitosta erityisesti joustavuudesta, laadusta ja toimitusvarmuudesta. Usein olemme asiakkaidemme tukena jo prototyyppi- ja suunnitteluvaiheesta asti. Kaikki työt toimittamiimme kalvokytkimiin liittyen tehdään tehtaallamme Turussa.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä muuten vain. Täältä löydät ajantasaiset yhteystiedot »